Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Mareea
inapoi la firma 4738 vizite
Poza Statiuni Balneare
Foto

Factori naturali de cura:Ape minerale termale bicarbonatate, sulfatate, calcice, sodice, silicioase; bioclimat de crutare; namol sapropelic fosil.

Indicatii terapeutice:Afectiuni reumatismale inflamatorii ( poliartrita reumatoida, spondiloza anchilozanta); afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, poliartroza); afectiuni reumatismale abarticulare; afectiuni post-traumatice; afectiuni neurologice periferice; afectiuni neurologice centrale; afectiuni ginecologice; afectiuni asociate (boli de nutritie si metabolism, boli endocrine).

Contraindicatii:Boli infecto-contagioase, boli venerice, tumori maligne, hemoragii, boli psihice.

Tipuri de proceduri:Kinetoterapie; bai calde cu ape minerale in cazi si bazine; electroterapie; hidroterapie; aerohelioterapie in bazine deschise cu apa termala; aerosoli; gimnastica medicala, bai de lumina, sauna, cosmetica.

Amplasament geografic:Este una dintre cele mai mari staţiuni balneo-climaterice din România cu funcţionare permanentă. Staţiunea Băile Felix este situată în judeţul Bihor, la 8 km distanţă de Oradea şi la 22 km distanţă de vama Borş prin care se face trecerea către Ungaria.Statiunea este situata la altitudinea de 140 m, in partea de nord-vest a Romaniei, in Campia Crisurilor, la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor Padurea Craiului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.