Ghidul Serviciilor
Maria Systems, Producator Tamplarie Pvc, Aluminiu Bucuresti
inapoi la firma 218 vizite
Poza Ferestre si usi
Foto
Foto

Profilul Salamander este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european (grosimea peretilor de 3 mm) cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Profilele sunt rotunjite, conferind un aer elegant si exclusivist. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, vitrajul putand sa aibe latimi de 24 mm sau de 40 mm.

Ferestrele sunt disponibile atat pe culoarea alba, cat si pe cele imitatie de lemn – stejar auriu, venghe, nuc si mahon. Deasemenea, la cerere putem sa livram orice alta culoare din paletarul RAL.

Tâmplarie Salamander Stremline 76

Tâmplarie Salamander bluEvolution 82

Tâmplarie Salamander bluEvolution 92

Confortul si siguranta casei inseamna mai mult decat un acoperis puternic si ziduri solide, designul usilor si ferestrelor pot face diferenta intr-o casa, nu numai prin aspectul estetic ci pentru izolatia termica si fonica eficienta. In acelasi timp, termopanele REHAU se caracterizeaza print-o suprafata unica HDF (finisare de inalta calitate) cu un aspect atractiv, durabila si costuri reduse de intretinere si curatare.

Termopane Rehau, cuprinde o gama de profile PVC folosite pentru confectionarea de termopane Rehau cu geam termopan fie ferestre din termopan sau usi din termopan si poate avea gosimea intre 60mm si 86mm

CARACTERISTICI:

Feroneria utilizata este de tip ROTO sau G.U.

În cazul tuturor nivelurilor de echipare aveti libera alegere la proiectare: de la albul clasic la aspectul lemnului natural pâna la culori solide puternice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.