Ghidul Serviciilor
Marina Herbals
inapoi la firma 1813 vizite
Poza Adaptha Spray
Pret: 40 RON
Foto

Spray oral sublingual pentru sustinerea unui regim dietetic hipocaloric.

 

Adaptogeni: Echinacea, Ginseng-siberian, Paducel, Schisandra si Rodiola

Functionalitate: Ceai-verde si Guarana

Fructe: Rodie, Pomelo, Scorus si Mangostana

 

FARA CONSERVANTI si FARA ZAHAR ADAUGAT (doar zaharuri din fructele mentionate)

 

Ceaiul verde (Camellia sinensis) pe langa faptul ca este o bautura extrem de placuta este si o planta medicinala de mare interes. Folosit in medicina chinezeasca ca stimulant, diuretic si astringent intestinal si in medicina Ayurveda ca astringent, diaforetic, digestiv, tonic nervos, recent s-a constatat faptul ca folosirea extractelor obtinute din partile aeriene nefermentate de Ceai-verde duce la sporirea consumului energetic de baza. Acest efect termogenic il face un aliat eficient in regimurile dietetice care au ca scop controlarea greutatii.

Guarana (Paullinia cupana) are o actiune similara cu cea a cafelei, fiind extrem de bogata in taninuri si cafeina (de 2 pana la 5 ori mai mult). Stimuleaza celulele cortexului cerebral, in general sporind performantele mentale si reduce senzatia de oboseala datorita unei disponibilitati sporite de glucoza pentru activitatile musculare. Folosirea Guaranei stimuleaza activitatea enzimelor folosite pentru mobilizarea grasimilor cu o sporire consecutiva a lipolizei si efectele pozitive asupra reducerii depozitelor de tesut adipos subcutanat.

 

Mod de administrare: De fiecare data cand doriti sa reduceti senzatia de foame pulverizati in cavitatea bucala direct sub limba de 5 pana la 10 ori pe zi (echivalentul a maxim 2g de produs). Savurati-l.

 

ATENTIE! la pretul afisat pe site se adauga si costul transportului:

- 10RON prin Posta Romana ;

- 12RON in Bucuresti prin serviciul de curierat Nemo Expres;

- 14RON in tara (localitatile cu acoperire serviciu de curierat Nemo Expres).

COMANDATI MINIM 4 BUC. DIN ORICE PRODUS SI TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.