Ghidul Serviciilor
Marina Herbals
inapoi la firma 1813 vizite
Poza Decottopia
Pret: 50 RON
Foto

Dedicata barbatilor, noua formula Slim-Kombu Uomo, imbogatit cu Palmier-dintat alaturi de cele 9 plante medicinale, ajuta la mentinerea abdomenului si a bustului in cea mai buna forma. Prin calitate si traditie, Decottopia aduce un aport fundamental pentru sanatatea cotidiana. Actioneaza in: eliminarea tesutului adipos de pe abdomen si coapse, digestia lenta, creste potenta sexuala, protejeaza prostata, util pentru o dieta in care iti controlezi greutatea. Folositi Slim-Kombu Uomo Decottopia impreuna cu Slim-Kombu Uomo gel pentru o actiune completa de la interior la exterior!

 

Contine: Rhodiola-rosea, Kombu-alge-marine, Palmier-dintat, Papadie, Coada-calului, Ginseng-siberian, Mesteacan, Strugurii-ursului, Vulturica, Piper-negru.

 

Mod de intrebuintare: 5 masuri diluate intr-o sticla cu apa de 1.5 litri. A se consuma in decursul unei zile. 1 masura=10ml.

 

Disponibil: in sticle de 500ml.

 

ATENTIE! la pretul afisat pe site se adauga si costul transportului:

- 10RON prin Posta Romana ;

- 12RON in Bucuresti prin serviciul de curierat Nemo Expres;

- 14RON in tara (localitatile cu acoperire serviciu de curierat Nemo Expres).

COMANDATI MINIM 4 BUC. DIN ORICE PRODUS SI TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.