Ghidul Serviciilor
Maritrans - Case Si Mobilier Din Lemn, Gherla / Cluj
inapoi la firma 1026 vizite
Poza Despre noi
Foto

MARITRANS a fost infiintata in anul 2002 iar incepand din anul 2003 are ca activitate principala constructia caselor si cabanelor din lemn. Conducerea firmei a realizat un proiect de investitii in cadrul programului phare 2001 - coeziunea economica si sociala - asistenta pentru intreprinderi mici si mijlocii.

In cadrul acestui proiect s-a achizitionat utilaje si echipamente pentru realizarea unei linii tehnologice moderne in domeniul prelucrarii lemnului.

La momentul actual firma are capacitatea de a realiza diverse produse din lemn stratificat si lemn masiv la un nivel superior de calitate.suprafata de productie existenta este de 2200 mp si are in derulare o marire a acesteia cu peste 650 mp.societatea are in dotare 4 uscatoare automatizate, care garanteaza uscarea lemnului. Datorita seriozitatii in derularea contractelor si a calitatii lucrarilor s-a reusit exportul caselor de lemn in : Italia, Spania, Elvetia si Franta, cu perspective de a se extinde si pe alte piete

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.