Ghidul Serviciilor
Dr. Marius Calinescu Florian-Cabinet Stomatologie-Bragadiru Ilfov
inapoi la firma 305 vizite
Poza Implantologie
Foto

Disciplina de implantologie dentara este acea ramura de chirurgie oro-maxilo-faciala care asigura refacerea danturii prin inlocuirea dintilor lipsa de pe arcade sau a celor iremediabil deteriorati prin inserarea de implanturi dentare. Aceasta tehnica este adresata mai ales purtatorilor de proteze dentare mobile sau pacientilor cu edentatii intercalate. 

Exista mai multe tipuri de implanturi:- endostale / intraosoase: suruburi maxilare, cilindri si lamele introduse chirurgical in osul maxilar. - subperiostale / subperiosoase: implanturi fixate sub nivelul periosteumului, adica acolo unde osul maxilar se uneste cu gingia, sub periost, cu cadrul metalic care strapunge gingia.Procedura se realizeaza sub anestezie, dupa ce au fost realizate consultatia stomatologica, precum si radiografiile sau analizele care indica starea de sanatate a pacientului. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.