Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Cursuri
Foto
Foto
Foto

Gandurile, sentimentele si actiunile sunt manifestari energetice - pentru a sti cine suntem si de ce gandim, simtim si ne comportam asa cum o facem, trebuie sa ne cunoastem propria fiinta din punct de vedere energetic.

Fiecare dintre cele sapte chakre ale corpului omenesc prelucreaza si distribuie energia.

 

Chakrele transforma energia in senzatii diferite pe care le putem recunoaste, si anume in ganduri, emotii si senzatii fizice.

 

Problemele pe care le avem - spirituale, mentale, emotionale si fizice - apar din cauza incapacitatii de a radia energia liber, in urma unor blocaje din sistemele noastre energetice.Vindecare si implinire prin terapia chakrelor este un ghid practic si comod de folosit, care va va invata cum sa lucrati cu chakrele pentru a inlatura blocajele energiei.

 

Veti invata tehnici pentru cresterea nivelului de energie si pentru transformarea energiilor nesanatoase in energii sanatoase, ceea ce va va reda echilibrul si armonia, atat in plan personal, cat si in relatiile cu cei pe care-i iubiti si cu lumea in care traiti.

 

 

Chakrele reprezinta legatura dintre corpul fizic cu cel subtil. Pe corpul uman se gasesc 7 centri principali de energie - acestia fiind legatura aurei cu corpul dupa filosofia tibetana. Fiecare centru energetic este legat de un canal de energie.

 

Cele 7 chakre sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.