Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Produse Lignum Vitae
Foto

Produsele Lignum Vitae sunt folosite in cabinetul nostru inca din 2000, iar rezultatele obtinue sunt de exceptie.

 

Aceste produse sunt preparate cu spectru larg, obtinute dupa cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, psihotronica, cristaloterapie si bio-rezonanta.

 

Mai jos gasiti cateva dintre aceste produse:

 

Korolen este un regenerant cu spectru larg, care armonizeazã meridianul inimii, vasele de sange si sangele - lichidul vital al organismului nostru. Inluentand traiectul central are efect asupra intregul organismul si a functiile sale. Are influenta mai ales asupra creierului. Korolen contine un complex special de uleiuri eterice care franeazã procesele de distrugere celulara, stimuleaza formarea globulelor in sange, normalizeaza functionarea creierului, a metabolismului ameliorand siptomele dementei senile.

 

Vironalul actioneaza asupra meridianului energetic al plamanului, splinei, intestin gros si subtire, armonizandu-le.Dizarmoniile energetice legate de perturbarea energiilor in aceste meridiane duc la aparitia unor afectiuni legate de functionarea defectuoasa a organelor ce se afla pe traseul acestor meridiane. 

 

Regalenul armonizeazã meridianele energetice ale ficatului, bilei, conexiunile si ramurile vezicii urinare, al muschilor si tendoanelor traiectului intestinului gros, ale ramurilor laterale al intestinului subtire si conexiunea cu stomacul. Prin indepartarea cauzelor si sprijinirea functionarii normale a organelor obtinem o regenerare maxima a organismului. Regalen contine o serie de substante biologice active, orientate spre regenerarea celulei.

 

Renol armonizeaza in primul rand meridianul energetic al rinichilor si al vezicii urinare, al splinei, partile laterale ale pericardului si prin aceasta influenteaza afectiunile care decurg din functionarea insuficienta a organelor de pe aceste meridiane.Datoritã continutului de iod contribuie la buna functionare a tiroidei.

 

 Gynex armonizeazã în primul rând meridianul energetic al conceptiei, inclusiv traseele muschilor abdominali influentand problemele care rezultã din functionarea insuficienta a acestor organe. Forta principala a intregului complex de plante medicinale, energia cristalelor si a componentelor bioinformationale este concentrata asupra regenerarii sistemului hormonal (care are un rol primordial in reglarea functiilor vitale ale organismului). 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.