Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Produse Lignum Vitae
Foto

Renol armonizează în primul rând meridianul energetic al rinichilor şi al vezicii urinare, al splinei, celor trei focare, părţile laterale ale  pericardului şi prin aceasta influenţează şi problemele care decurg din funcţionarea insuficientă a organelor de pe aceste meridiane.

 

De asemenea datorită compoziţiei care conţine iod contribuie şi la buna funcţionare a tiroidei. Se ştie că rinichiul este un organ deosebit de important pentru detoxifierea organismului, dar buna lui funcţionare se diminuează treptat după virsta de 20 de ani.

 

Din această cauză este foarte important să-l ajutăm să ajutăm să se regenereze. Pe lângă funcţia lui de detoxifiere rinichiul are si o funcţie secretorie. El secretă şi anumiţi hormoni activi: unul cu rol în reglarea tensiunii arteriale (presiunea sanguinică) şi altul care regleză producerea globulelor roşii în măduva osoasă.

 

Sistemul limfatic este de asemenea, dependent de funcţia renală, având rol în menţinerea echilibrului acido–bazic. Regimul nostru alimentar este un factor important în aceste procese este preferabil să consumăm mai multe produse vegetale decât animale, deoarece acestea din urmă supraâncarcă rinichii si afectează PH-sanguin.Pentru ca rinichii să fie capabili să-şi îndeplinească funcţiile la nivel optim, ei trebuie să filtreze aproximativ 1200 ml sânge în fiecare minut. Dacă dorim să le uşurăm munca, ar trebui să  reducem consumul de mâncare foarte sărată, condimentată, dulce sau acră precum şi hrană conservată chimic.

 

Mod de administrare:

Înainte de utilizare se agită foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizează compoziţia iar eficienţa preparatului este mai mare.

În situaţia în care nu se face o recomandare medicală se poate administra:

Copii sub 6 ani: 1-2 pic. De 1-2 ori pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă sau după masă.

Adulţi şi copii peste 6 ani: 3-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă sau după masă Picăturile se  dizolvă în puţină apă. Pe perioada tratamentului se măreşte aportul de lichide.

În cazul bolilor cronice grave, se recomandă la început o doză mai scăzută cu creştere progresivă până la doza maximă. După 3 săptămâni de utilizare se face pauză o săptămână, după care se reia tratamentul.

 

Precauţii în administrare:

Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool şi produse pe bază de mentă care inhibă eficienţa produsului. În situaţii de supradozare pot apărea migrene, ameţeli, diaree, stări de vomă. În timpul sarcinii şi pe perioada de alăptare nu se administrează.

Reacţii adverse: Nu s-au semnalat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.