Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Produse Lignum Vitae
Pret: 97 RON
Foto

Extractul din cartilaj de sepia: Diversele specii de sepia există pe Terra de peste 400 de milioane de ani, având o morfologie nemodificată. Au un sistem imunitar puternic şi eficient. Organismul lor este lipsit de oase, fiind constituit doar din cartilaje. Acestea conţin o proteină ce inhibă dezvoltarea reţelei sanguine care asigură nutriţia tumorilor deci, proliferarea lor. Glucidele din cartilajul de sepia au efect imunomodulator şi antiinflamator, având o compatibilitate mărită cu organismul uman faţă de extrasele din cartilajele altor specii de animale.

Uleiul de peşte este cea mai importantă sursă naturală dintr-o serie de acizi graşi nesaturaţi şi de vitaminele A şi D.

      - Acizii esenţiali graşi au un rol important în multe procese vitale din corpul omenesc. Contribuie la reglarea tensiunii arteriale reduc vâscozitatea sângelui, influenţează sistemul de autoprotecţie a organismului şi ajută la metabolizarea grăsimilor.

      - Vitamina D contribuie la asimilarea calciului şi fosforului din intestin şi este indispensabilă pentru funcţionarea normală a sistemului nervos şi muscular.

       - Vitamina A măreşte rezistenţa organismului, fortifică sistemul osos, menţine troficitatea pielii, părului, danturii şi gingiilor. Ajută în tratamentul bolilor de ochi, apără căile respiratorii de infecţii.

 Colagenul hidrolizat: Colagenul este cea mai importantă proteină structurală din organism, consolidează şi susţine tesuturile, sistemul osos, dantura şi ligamentele. În plus, este responsabil pentru formarea straturilor de ţesut care susţin pielea şi organele interne.

Urzica ( Urticae herba): Plantă medicinală traditională utilizată pentru proprietăţile sale calmante, antiinflamatoare, antianemice, hemostatice, antidiabetice, diuretice şi colagoge. Este bogată în vitamine (B, K, E şi C) şi minerale (Si, Fe, Ca, Mg etc).

Măceşul: (Rosa canina): Joacă un rol important în oxireducerile biologice şi în respiraţia celulară. Datorită vitaminelor din compoziţie (A, B1, B2, C şi P) au proprietatea de a scărea permeabilitatea şi fragilitatea capilarelor şi.

 Datorită compoziţiei, Skeletin Este o excelentă sursă de proteine şi minerale naturale

 

   Recomandări:

•    afecţiunile sistemului osos (osteoporoză, artroză, durerile articulare, reumatism, lumbago etc).

•     rahitism, tulburări de creştere la copii

•    regenerarea osoasă după fracturi sau intervenţii chirurgicale.

•    inhibitor al angiogenezei (proces ce intervine în creşterea şi evoluţia tumorilor canceroase)

•    antiinflamator, datorat mucopolizaharidelor şi proteinelor speciale din compoziţie

•    la sportivi previne accidentările, întăreşte sistemul locomotor.

 

 

  Mod de administrare:

       -  Adulţi: 1-3 capsule / zi

      - Copii 3-12 ani 1 capsulă / zi

      - Nu se recomandă copiilor sub 3 ani

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.