Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Produse Lignum Vitae
Foto

Stimaral este un preparat  cu efect ionizant, adaptogen şi de armonizare. Acest produs extrem de concentrat conţine substanţe din plante medicinale si minerale. Stimaral armonizează în primul rând traseele energetice de comandă, ficatul, splina, în al doilea rând bila, inima, plămânii şi prin aceasta influenţează problemele care decurg din funcţionarea insuficientă a acestor organe pe aceste meridiane

 

Recomandare:

Protejează organismul împotriva stresului şi ajută la stimularea imunităţii, stimulează puterea de concentrare şi memorare în perioadele de activitate intelectuală intensă, creste capacitatea de efort fizic, îmbunătăţeşte reflexele şi capacitatea de comunicare,scade irascibilitatea, adjuvant în  neurastenie, astenie, nevroze ,depresii, boala Parkinson(asociat cu Korolen), scleroză multiplă(asociat cu Gynex), epilepsie (asociat cu Korolen), forme uşoare de diabet(în combinaţie cu Regalen ) protector bun în arteroscleroză. (asociat cu Korolen), are un efect afrodisiac uşor în cazul impotenţei sexuale din cauze psihice, revitalizează întregul organism ,încetinind procesul de îmbătrânire.

 

Mod de administrare:

Înainte de utilizare se agită foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizează compoziţia iar eficienţa preparatului este mai mare.

În situaţia în care nu se face o recomandare medicală se poate administra:

Copii sub 6 ani: 1-2 pic. De 2-4 ori pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă sau după masă.

Adulţi şi copii peste 6 ani: 3-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă sau după masă Picăturile se  dizolvă cu puţină apă. Pe perioada tratamentului se măreşte aportul de lichide.

În cazul bolilor cronice grave, se recomandă la început o doză mai scăzută cu creştere progresivă până la doza maximă. După 3 săptămâni de utilizare se face pauză o săptămână, după care se reia tratamentul.

 

Precauţii în administrare:

Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool şi produse pe bază de mentă care inhibă eficienţa produsului. În situaţii de supradozare pot apărea migrene, ameţeli, diaree, stări de vomă. În timpul sarcinii şi pe perioada de alăptare nu se administrează.

Reacţii adverse: Nu s-au semnalat

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.