Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza PROMOTII
Foto

Puterea feminității începe cu o relație curată cu noi însene. Doar așa putem câștiga încredere în noi și ne simțim iubite. Doar așa putem afla răspunsurile din interiorul propriei ființe. Dându-le glas, învățăm să ne descoperim potențialul și să strălucim. Să fim noi.Atunci când cultivi o relație conștientă cu tine, emani calitate în jurul tău și asta se întoarce înapoi sub formă de respect, blândețe, bunătate, sprijin, abundențăși iubire. Aici începe totul, dar e așa de ușor să rămâi ultima pe listă....De aceea, o data cu trecerea in noul sezon, si tenul tau are nevoie de o schimbare.Vrei sa iesi din aceasta iarna tarzie cu un ten sanatos si stralucitor?Naturaletea este o calitate apreciata de toata lumea! O piele catifelata, un ten impecabil, luminos, fara imperfectiuni sau pete, o culoare uniforma, o fata care iti exprima admiratie si seninatate, sunt cateva aspecte de care beneficiezi in urma ofertei FORTA VIETII.FORTA VIETII ti-a pregatit o surpriza si oferte de nerefuzat! Un tratament revolutionar care foloseste cele mai avansate tehnici in cosmetica pentru ca tu sa te bucuri de frumusetea pielii tale: Oferta include: 

Pachet Small – 60 min

85 Ron 

55 Ron DOAR in luna Martie 

- Demachiere

- Detoxifierea tenului prin masaj cu miere

- Tratament cu Laser si ultrasunete

- Masca pentru ochi de colagen 

Beneficiile tratamentului:

-detoxifiere

-revitalizare

-hidratare

-diminuarea porilor si a semnelor lasate de acnee

-diminuarea ridurilor

-regenerare celulara

-luminozitate 

COMPOZIŢIE MASCA: Aur coloidal nano-activ, colagenul unor peşti oceanici de mare adâncime, vitamina C, L- flavonoide din lemn-dulce, peptide din extract de Scutellaria, acid hialuronic, ulei esenţial de trandafir, polizaharide din alge.  

EFICACITATE: Masca de colagen pentru ochi se bazează pe proprietățile ingredientelor încorporate care prin hidratarea și hrănirea straturilor profunde ale pielii produc luminozitateasi prospetimea acesteia. 

Utilizarea are urmatoarele efecte: 

- patrunderea rapida a substantelor hranitoare in stratul adanc al pielii;

- accelerarea indepartarii pielii imbatranite;

- rapida luminozitate a pielii;

- prin imbunatatirea hidratarii pielii se obtine rapid un aspect luminos al acesteia.

 Pachet Large – 90 min

200 Ron 

155 Ron DOAR in luna Martie 

- Demachiere

- Drenaj limfatic Green Press

- Aqua Detox

- Detoxifierea tenului prin masaj cu miere

- Tratament cu Laser si ultrasunete

- Masca faciala Crystal de Colagen 4 in 1 

Beneficiile tratamentului:

-detoxifiere-eliminarea celulitei-eliminarea surplusului de apa din tesuturi-imbunatatirea circulatiei periferice-revitalizare-relaxare-hidratare a tenului-diminuarea porilor si a semnelor lasate de acnee-diminuarea ridurilor-regenerare celulara-luminozitate

COMPOZIŢIE MASCA: Colagen din plante, NMF, acid hialuronic, ulei esenţial de heronsbill, arbutin, mountain lily (crin de munte), hydrolised glicosaminoglycans, minerale coloidale, sodium PCA, apa purificată, etc. 

Eficacitate: Masca noastră este confecționată din colagen vegetal extras din anumite plante. Conținutul măștii se dizolvă progresiv sub acțiunea temperaturii corpului şi pătrunde în piele.

Compoziţia acestora este foarte apropiată de cea ţesuturilor care formează pielea umană. Datorită colagenului foarte concentrat din plante şi a tehnologiei de preparare a măştii aurii, ingredientele sunt eliberate și pot fi absorbite rapid în piele, producând transparența, hidratarea si inchiderea porilor. Pentru programari sunati in intervalul orar 14.00 – 19.00 la numerele de telefon: o740030052 / 0730509824Programarile si reprogramarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.