Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Terapii
Pret: 100 RON
Foto
Foto
Foto

 

Chi Nei Tsang (CNT) – parte din sistemul Universal Tao, reprezinta una dintre cele mai profunde forme de masaj terapeutic din medicina chineza. CNT inseamna lucrul cu energia (Chi) asupra organelor interne (Nei Tsang) pentru insanatosirea si revitalizarea lor.

Masajul CNT este efectuat cu precadere in zona abdomenului. Ombilicul este un loc deosebit de important. In momentul conceptiei, primele celule ale fatului se formeaza in ombilic, iar celelalte parti ale corpului se dezvolta in spirala in jurul lor. Astfel, ombilicul este conectat direct cu fiecare parte a corpului si lucrand asupra ombilicului putem influenta intregul corp.

CNT este extrem de eficient in detoxifierea organismului; el stimuleaza eliminarea toxinelor si reziduurilor, imbunatateste functionarea sistemului circulator si limfatic, intareste sistemul imunitar. Detoxifierea organelor interne la nivel fizic este insotita de vindecare la nivel emotional: majoritatea emotiilor sunt stocate in sistemul digestiv, asteptand sa fie ‘digerate’, iar CNT ne poate fi de mare ajutor in acest sens.

Practicantii CNT ofera tratamente cu efecte durabile, folosind atingeri blande si profunde ale abdomenului pentru a stimula şi ‘educa’ organele interne să functioneze mai eficient si sa ‘gestioneze’ mai bine emotiile neprocesate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.