Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Terapii
Pret: 100 RON
Foto

 

EFT - Emotional Freedom Techniques este o cale simpla si usor de folosit care se aplica in aproape orice fel de probleme emotionale si de sanatate:

· panica / anxietate · frici / fobii: (vorbit in public, inaltime, serpi, paianjeni si alte insecte, claustrofobie, dentist, ace, ascensoare, zbor, respingere, sex, apa, boala, singuratate, esec, caini etc) · depresie · furie · dependente (dulciuri, alcool, cafea, droguri etc)· ADHD · traume, abuzuri (fizice sau emotionale) · sindrom de oboseala cronica, stres · insomnie · probleme de vedere · slabire · dureri (de orice fel – cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, dureri generale etc) · alergii, lupus, psoriazis · tensiune, diabet, astm · disfunctii sexuale, probleme urinare etc.

Aceasta metoda isi are originea in eforturile psihologului american Roger Callahan, care in anii ‘70 a reusit sa-si trateze pacientii folosind metode din medicina traditionala orientala si informatii din teoria cuantica a lui Einstein. Metoda sa (TFT - Thought Field Therapy) a fost preluata si imbunatatita de unul dintre studentii sai, Gary Craig, care este astazi cunoscut in toata lumea drept creatorul EFT - Emotional Freedom Techniques.

Metoda a fost creata pentru a ajuta in demersurile psihoterapeutice - reduce terapia de la ani sau luni la minute sau ore. Atunci cand a fost aplicata s-a observat ca are ca efect si imbunatatirea starii fizice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.