Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Terapii
Pret: 1 RON
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Terapia coMra se poate aplica la tratarea multor afecţiuni medicale, începând de la dureri, afecţiuni ale articulaţiilor, muşchilor sau pielii până la boli grave. Este recomandată pentru toate grupele de vârstă şi se poate aplica de asemenea la tratarea animalelor sau plantelor.

Aplicaţii

Cu toţii putem beneficia de puterea de vindecare a Terapiei coMra. Fiecare persoana care vrea să-şi asume mai multă responsabilitate faţă de propria sănătate şi cea a familiei şi animalelor sale de companie,poate apela la Terapia coMra. Cea mai mare descoperire medicală a secolului 21 - se adresează tuturor.

Terapia coMra se adresează şi sportivilor, atleţilor, bicicliştilor, gimnaştilor, dansatorilor, alergătorilor, amatorilor de drumeţie sau căţărare şi în general tuturor celor interesaţi să se menţină în formă, să-şi îngrijească sănătatea şi să-şi întărească sistemul imunitar împotriva bolilor.

Terapia cu Radiatii Coerente Multiple poate fi utilizata in fiecare din urmatoarele domenii ale medicinei:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.