Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Terapii
Pret: 100 RON
Foto

 Una dintre cele mai complete şi profunde terapii la ora actuala.

Avantajele terapiei craniosacrale: restabileste sistemul de autovindecare         Esenta terapiei craniosacrale integrate: terapeutul, intrand in rezonanta cu pulsarea ritmica a lichidului cefalorahidian precum si cu tesuturile conjunctive ale sistemului biodinamic, ajuta la armonizarea, autoreglarea, echilibrarea sistemului craniosacral.

        Scopul terapiei este restabilirea  pulsului optim al sistemului craniosacral si prin aceasta restabilirea functionarii optime in sistemul nervos si in celelalte sisteme si organe din corp. Acestea fiind restabilite, echilibrate, sistemul de autovindecarea in corp functioneza optim, normal.

Nimic nu se face cu forţă, se respectă astfel corpul fizic, mental, emoţional, spiritual, precum si Karma şi Legile Universale.

Terapia biodinamica craniosacrala ajută în următoarele cazuri: - dureri de cap, maxilare, migrene, nerv trigemen,

- tratamente post traumatice, dupa accidente - dureri cervicale, toracale, lombare - la noi nascuti in tratamentul traumelor suferite la nastere - autism, dislexie, probleme de concentrare, de invatare , hiperactivitate - probleme auditive sau in vorbire, dereglari de comportament - sclerosis multiplex - dezechilibre ale sistemului nervos, depresii, atacuri de panica - insomnii, oboseli, epuizari - probleme de metabolism, hormonale -tensiune,

- disfunctii motorice, senzoriale - dureri de articulatii, nerv sciatic  si in multe alte cazuri

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.