Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Testimoniale
Foto

Am 64 de ani si am strans destule intr-o viata.

    O hernie de disc operata, care a reinceput sa ma necajeasca bine, am ajuns in baston, probleme cu inima ( un infarct la activ) , hipertensiune, o artrita psoriazica (deci si psoriazis) plus alte probleme specifice varstei, somn agitat, etc.

    Asta pana cand , un prieten m-a pus in legatura cu doamna Scarlat.

Am mai facut acupunctura ( e adevarat cvu vreo 30 de ani in urma), si imi atenuase durerile de hernie de disc, pentru cateva ore dupa fiecare sedinta. Asa ca am zis ca nu strica sa incerc.

    Si nu am facut rau. E adevarat ca pe langa acupunctura ( diferita de ce stiam eu – facusem metoda chinezeasca, asta e coreeana), am facut si cateva sedinte de polarizare cranio-sacrala.

     Ce pot sa spun este ca la ora actuala dorm linistit, nu mai sforai si nu mai am apnee. Pot sa dorm pe spate, fara sa ma mai sufoc. Durerile de spate s-au atenuat, si nu pentru cateva ore, pot sa mai las bastonul deoparte, nu pentru totdeauna, dar destul, tensiunea e in limite normale. Nu mai am probleme cu prostata, iar psoriazisul se pare ca a inceput sa se retraga. Ma simt mai linistit, mai impacat cu viata.

      Concluzia : daca aveti ocazia, faceti-i o vizita doamnei Marlena Scarlat si urmati-i sfaturile. Va va ajuta, credeti-ma.

Dan Candiani

17.08.2012

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.