Ghidul Serviciilor
Marlena Scarlat - Terapeut Bistrita
inapoi la firma 35821 vizite
Poza Testimoniale
Foto

„Dupa primele 5 sau 6 sedinte de terapie Su Jok si terapia polaritatii am simtit o ameliorare generala a problemelor mele de sanatate. La finalul tratamentului, viata mea s-a schimbat. Am un somn linistit, tensiunea este constanta si buna, nu ma mai simt obosita. Nu mai am dureri in piept si am un tranzit intestinal normal. Pot sa merg pe jos si pot sa raman in picioare mai multe ore in sir.”

(((Dureri de cap, ameteli, tensiune oscilanta, cardiopatie ischemica, steatoza hepatica, rinita alergica, colon iritabil, hemoroizi, dureri reumatice –  Niculina Bumbara, in varsta de 60 de ani)))).

 

„Prima recomandare pe care o face terapeutul inaintea sedintei de terapie a polaritatii este sa te relaxezi. Sa razi sau sa plangi, sa casti, sa te manifesti asa cum simti. Eu am ras. Am ras cum nu razi de multe ori in viata. Cu lacrimi. Am ales terapia polaritatii. Din cauza nivelul glicemic ridicat, aveam in permanenta picioarele reci si amortite. In timpul sedintelor de polaritate simti o caldura placuta care te invaluie si risipeste durerile. Acum am incheiat o serie de zece sedinte si ma simt foarte bine.”

 Amelia

 

„Fiul meu a suferit din copilarie de tulburari ale tractului gastrointestinal. A fost tot timpul un insingurat. Parul foarte gras si matreata l-au facut sa se retraga si sa renunte la prieteni. Am fost o mama nefericita. In urma cu trei ani a fost diagnosticat cu agorafobie si atacuri de panica. Dupa nenumarate tratamente, durerea m-a coplesit. Am intalnit-o pe doamna Scarlat. I-a vorbit fiului meu cu blandete si intelepciune. Ne-a recomandat o serie de sedinte de acupunctura in palma, urmata de alta serie de terapie a polaritatii. La finalul acestor intalniri, fiul meu s-a recuperat complet. Chipul lui trist si infricosat s-a transformat intr-un chip vesel. Azi rade cu pofta si deschide usile increzator. Se gandeste optimist la viitor. Domana Scarlat nu numai ca este vindecator al organismului ca intreg, ci si o nepretuita calauza. M-a indrumat discret sa privesc lumea cu ochii larg deschisi si sa inteleg ca daca stiu sa cer ceea ce imi doresc, cu siguranta voi primi.”

Mirela Craciun

 

„In 2001, dupa un accident vascular cerebral, sotul meu a fost internat la Spitalul nr. 9. Vreme de sase ani a urmat un  tratament cu Plavix, s. a.  Vorbirea si memoria lui au fost afectate. A avut si doua-trei crize mai agitate cu confuzii, amnezii si somnambulism. De cand il tratati, vorbirea este aproape normala, merge destul de bine, doarme linistit, mananca singur, a devenit mult mai receptiv. Va multumesc din suflet, doamna Scarlat.”

 Pirusca

 

''După prima ședință de Polaritate, m-am simțit foarte relaxată, ușoară, calmă.După câteva ședințe, n-am mai avut accese de furie sau impulsivitate.

Văd lucrurile un pic altfel. Mă bucur de propria viață. Nu mai am frici și mi-a dispărut panica.

 Mulțumesc Marlena ! E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat!!!''

Antonela V.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.