Ghidul Serviciilor
Marshal Turism
inapoi la firma 1365 vizite
Poza Luna de miere in Punta Cana
Pret: 1.175 EUR
Foto
Foto
Foto
Foto

Facilitati hotel: 9 baruri, 12 restaurante, 8 sali de conferinte, centru de afaceri, farmacie, magazin de suveniruri, parcare, spalatorie, casa de schimb valutar, personal poliglot, spa, inchiriere masini si motociclete, serviciu taxi 24 ore, posibilitate de rezervari excursii de snorkeling, pescuit.

 

Facilitati camera: Aer conditionat, ventilator, birou, telefon, TV, frigider, salon, balcon sau terasa, baie din marmura, uscator de par, seif, chicineta, mini bar.

 

Servicii incluse: - bilet de avion Frankfurt – Punta Cana - Frankfurt, pe compania CONDOR;

- cazare 7 nopti in Junior Suite cu All Inclusive-

 

Sport: posibilitatea practicarii urmatoarelor sporturi: tenis (nocturn), fitness, aerobic, climbing wall (perete pentru catarare), tenis de masa, volei pe plaja, caiac, wind surfing, snorkeling, navigatie

 

Servicii neincluse:

- bilet de avion Bucuresti - Frankfurt – Bucuresti, pe compania LUFTHANSA (tarif* de la 110 EUR/pers.)* (tariful include taxele de aeroport si service).

- transferul de / pana la aeroport- asigurare medicala- taxa de intrare in Republica Dominicana este de 10 USD si se achita pe aeroport la sosirea in Punta Cana-

 

Sport: posibilitatea practicarii urmatoarelor sporturi (contra cost): pescuit in larg, scufundari.

 

Observatii:

Cadou special “luna de miere”: Mirii primesc la sosire o sticla de rom si un platou cu fructe in camera, o petrecere cocktail “luna de miere” si late check-out (pana la ora 15.00) in functie de disponibilitate, o camera upgradata (in functie de disponibilitatea la check-in), 25% reducere la golf, 10% reducere la activitatile Spa. Mirii trebuie sa aiba maximum 2 luni de la casatorie si sa arate certificatul de casatorie la hotel.Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati direct agentii nostri de turism extern.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.