Ghidul Serviciilor
Agentia Mary Poppins Family - Bucuresti
inapoi la firma 9373 vizite
Poza Babysitting
Foto

 

ATRIBUTII

Principalul rol al unei bone este acela de a crea un mediu sigur, afectuos, educativ si stimulativ in care copilul sa se poata dezvolta. Fiecare post de bona presupune responsabilitati diferite, in functie de cerintele familiei, varsta si personalitatea copilului. Printre responsabilitatile principale ale unei bone sunt:

 

O bona poate avea si responsabilitati conexe in limita timpului ramas dupa indeplinirea indatoririlor prioritare. În baza unui acord comun, ea poate acorda o mana de ajutor in cadrul gospodariei, constand intr-un menaj usor, cumparaturi sau comisioane, ajutor la pregatirea meselor pentru intreaga famile, etc.

 

PROGRAM

Programul bonei variaza de la cateva ore pe saptamana pana la 10 ore pe zi sau intern, in functie de cerintele familiei. Inca din momentul inregistrarii in baza de date, fiecare candidat al Agentiei Mary Poppins Family opteaza pentru un anumit tip de program: part-time, full time sau intern, indicand numarul maxim de ore disponibile.

 

SALARIZARE

Salariul unei bone variaza în general de la 5 la 10 ron/ora sau de la 800 ron la 1500 ron pe luna. Salariul depinde de tipul de angajament: part-time, full-time sau intern, de experienta si nivelul de educatie al bonei, de numarul de copii pe care ii are in grija bona si de responsabilitatile care ii revin. Negocierea acestuia se va face direct intre angajator si bona, in prezenta unui reprezentant al Agentiei Mary Poppins Family. Beneficiile pot fi oferite optional pentru toate tipurile de personal domestic si fac ca oferta prezentata candidatului sa fie mai atractiva, putand contribui la durabilitatea relatiei angajat-angajator. Acest aspect poate fi adus in discutie in cadrul interviului de angajare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.