Ghidul Serviciilor
Mastel Serv, Bucuresti - Reparatii Motofierastraie, Motocositori
inapoi la firma 1628 vizite
Poza Despre noi
Foto

Firma Mastel Serv a luat nastere in anul 1994 in Bucuresti, avand ca si principal obiect de activitate vanzarea sculelor electrice de mana . La scurt timp dupa aceasta , in anul 1996 , am inceput sa comercializam produse Husqvarna , lideri la acea vreme dar si in zilele noastre pe segmentul de utilaje de padure si gradina. Motoferastraiele mecanice Husqvarna au fost la mare cautare printre profesionistii din domeniu, inlocuind clasicele “drujbe” rusesti pe care acestia le foloseau. Asta ne-a obligat sa tinem pasul cu cererea tot mai mare si nevoia de produse care sa satisfaca nevoile taietorilor profesionisti romani. Primeam zilnic solicitari din toata tara de la clienti dornici sa cumpere aceste “minuni” ale tehnicii, fiabile si revolutionare care urmau sa le usureze munca de zi cu zi.

Apoi la inca cativa ani distanta a aparut si a crescut in Romania interesul pentru produsele de gradina (masini de tuns iarba , motocositoare , tractoare de tuns gazon, trimmere , etc. ). Si pe acest segment ne-am detasat inca de la inceput ca lideri de piata, lucru valabil si in ziua de azi. De la inceput am inteles ca partea de service este extrem de importanta asa ca am acordat o atentie deosebita instruirii personalului si dezvoltarii atelierelor de reparatii. De asemenea am urmarit sa avem mereu piese de schimb in stoc pentru a scurta timpul reparatiilor si a oferi clientilor nostri cele mai bune si rapide servicii.

In zilele noastre aceasta este o afacere de familie in permanenta dezvoltare. Dupa multi ani de munca si implicare zi de zi in promovarea brandului si a companiei noastre am reusit prin fonduri proprii sa construim un spatiu potrivit nevoilor noastre. Ca atare in 2014 am deschis in zona de nord a orasului , in Corbeanca pe DN1 cel mai mare showroom Husqvarna cu service din Bucuresti. Aici veti gasi in permanenta cele mai cautate produse din paleta vasta a producatorilor cu care noi colaboram. Toate celelalte utilaje , accesorii si consumabile le veti gasi in catalogul nostru de pe site.

Magazinul on-line Paduresigradina.ro vine in intampinarea dorintei tot mai mare a cumparatorilor de a se informa si a cumpara produse din magazine electronice. La noi pe site gasiti produse de calitate premium , atent alease si aduse la dispozitia dumneavoastra, clientii nostri care pun pret in primul rand pe calitate .

Scopul nostru este de a fi cat mai aproape de clientii nostri si sa le putem oferi pe langa utilaje de calitate si un pachet de servicii pe masura (consultanta pentru alegerea corecta , service , sfaturi de folosire si intretinere, etc.).  Asadar va asteptam sa ne cereti sfatul sau informatii despre produsele noastre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.