Ghidul Serviciilor
Mastel Serv, Bucuresti - Reparatii Motofierastraie, Motocositori
inapoi la firma 1628 vizite
Poza Masini robotizate de tuns gazonul
Pret: 6.599 RON
Foto

Păstrarea peluzei în condiţii optime poate presupune multă muncă grea. Cu ajutorul unei maşini robotizate de tuns gazonul, aceasta poate fi tunsă automat, oricând, fără a fi necesară supravegherea dvs.

Gama Automower Husqvarna  poate tunde până la 6.000 m2 de peluză în orice condiţii meteorologice, pe teren accidentat şi în pantă de până la 45%. Când întâlneşte un obstacol, maşina se opreşte şi îşi schimbă direcţia. Astfel, sistemul său unic de tăiere va asigura rezultate excelente, indiferent de condiţiile de lucru.Automower Husqvarna  este disponibilă şi în dimensiuni mai mici, adecvate unor suprafeţe de până la 1.800 m². Aceasta va tăia fiecare fir de iarbă cu atenţia şi acurateţea cu care o fac şi modelele mai mari.

Cu ajutorul funcţiilor integrate de abordare a locurilor înguste şi a pantelor, acest robot se descurcă de minune pe terenuri mai dificile. In funcţie de modelul pe care îl alegeţi, puteţi beneficia şi de navigaţie asistată prin GPS. Relaxaţi-vă şi lăsaţi maşina Automower® Husqvarna să facă treaba, chiar dacă nu sunteţi în preajmă. Temporizatorul programează tăierea în funcţie de viteza de creştere a ierbii şi de condiţiile meteorologice, iar funcţia de identificare punctuală detectează dacă iarba este mai înaltă în unele locuri. Cu ajutorul reglării înălţimii de tăiere puteţi selecta manual sau electronic lungimea ierbii pentru întreaga peluză .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.