Ghidul Serviciilor
Mastel Serv, Bucuresti - Reparatii Motofierastraie, Motocositori
inapoi la firma 1628 vizite
Poza Motofierastraie
Pret: 1.599 RON
Foto

Gama noastra de drujbe Husqvarna include toate modelele de care aveţi nevoie, de la utilaje grele pana la drujbe mici pentru uz personal, precum şi modele pentru tăiere, elagaj şi taiere a lemnelor de foc. Motoferăstraul Husqvarna va fi partenerul tau de încredere, indiferent de provocarile cu care vă confruntati in padure.

Este evident ca natura este prioritatea noastră principala si impartasim aceeaşi grija pentru protejarea ei. Impreuna, putem reduce impactul asupra mediului. Toata gama de drujbe Husqvarna este echipata cu motorul unic X-TORQ®, care reduce consumul de combustibil si nivelul de emisii, in conformitate cu cele mai stricte reglementari internationale.

Suntem constienti ca siguranta si fiabilitatea sunt principalele obiective ale lucrarilor forestiere. Motoferastraul Husqvarna va permite sa lucrati in siguranta si flexibil.

Controlul combinat soc/stop face pornirea motoferastraului mult mai simpla si impiedica inecarea acestuia. Sistemul de curatare cu aer centrifugal, va minimiza uzura şi va extinde durata de utilizare pana la schimbarea filtrului. Caracteristica SmartStart® reduce forta de rezistenta în snurul starterului cu pana la 40%. Astfel, puteti porni utilajul rapid, cu efort minim.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.