Ghidul Serviciilor
Master Clean - Curatenie Si Administrare Imobile Bucuresti
inapoi la firma 249 vizite
Poza Curatenie dupa constructor
Foto

Aspirare, stergerea prafului si dezinfectarea bailor, curatarea de resturi de vopsea a ferestrelor si a tocariei, curatarea reziduurilor de materiale de constructii (ciment, var, vopsea, etc.), indepartarea etichetelor si a foliilor de protectie, aspirarea pardoselilor si spalarea acestora . Casa sau biroul este gata pentru a va muta in el.

MasterClean va furniza toate consumabilele necesare, echipamentul de lucru si supravegherea necesara pentru realizarea curateniei dupa constructor. Materialele de curatat vor fi compatibile cu suprafata de curatat si nu vor zgaria, decolora, pata sau deteriora suprafata.

Curatenia generala dupa constructor cuprinde urmatoarele operatiuni:

Serviciul de curatenie generala dupa constructor se efectueaza la solicitarea beneficiarului, in functie de necesitatile impuse de fiecare spatiu si de dorinta clientului, iar curatenia este prestata de o echipa Master Clean, intr-o zi stabilita de comun acord cu beneficiarul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.