Ghidul Serviciilor
Master Gaz - Instalatii Gaze, Termice, Electrice Bucuresti
inapoi la firma 692 vizite
Poza Automatizari porti
Foto

Automatizari porti culisante si batante cu montaj inclus

Sisteme complete de automatizari porti culisante si batante cu montaj inclus si sistem deschidere poarta cu telecomanda, oferit de Master Gaz.Totul este la îndemâna cu ajutorul noilor tehnologii.

În zilele noastre, tehnologia a capatat proportii uriase, prin urmare, ne punem la curent cu tot ce mai este nou, dar care ne ofera si siguranta, protectie.

Ceea ce va propunem noi, MasterGaz, este automatizarea portilor, prin amplasarea unei tehnologii moderne, care va ofera siguranta si confort, oricând. 

De exemplu, pentru imobilele de tip casa si vile, automatizarea acestor porti va ajuta atât prin protectia sporita, cât si prin designul nou, si prin confortul oferit. Putem amplasa pe aceste porti tehnologii care sa verifice numarul de înmatriculare al masinii, în asa fel încât sa i se permita accesul fara efort. 

În plus, astfel de automatizari sunt des întâlnite în constructiile de tip birouri, unde numarul mare de persoane care tranziteaza spatiul respectiv are nevoie sa se simta în siguranta si sa simta ca face parte din acel loc.

Astfel ca, automatizarile pe care le puteti alege variaza în functie de necesitate si preferintele pe care le aveti. 

Tocmai de accea, va stam la dispozitie cu o gama larga de produse, dar si cu servicii de montare din partea echipei noastre de profesionisti. 

Daca esti în cautarea unui astfel de serviciu de automatizare, nu ezita sa ne contactezi pentru a afla noutatile. Garantam raportul calitate – pret ca fiind pe masura asteptarilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.