Ghidul Serviciilor
Master Gaz - Instalatii Gaze, Termice, Electrice Bucuresti
inapoi la firma 719 vizite
Poza Bransamente electrice
Foto

Esti dezvoltator imobiliar sau pur si simplu îti construiesti o casa? Ai nevoie de bransament energie electrica sau o solutie cu panouri fotovoltaice?

Noi suntem solutia de care tu ai nevoie. Iata si de ce:

 Iti punem la dispozitie o echipa pentru consultanta in privinta alimentarii cu energie electrica, dar si procedura de prosumator.

 Demaram procedurile de obtinere Aviz tehnic de Racordare.

 Departamentul de obtinere autorizatii sau acorduri de administrator drum necesar pentru executia lucrarilor de alimentare cu energie electica, va sta la dispozitie.

 Îti vom pune la dispozitie una sau mai multe echipe care se vor prezenta la fata locului pentru executia bransamentelor.

 Iti oferim consultanta si informatii pe intreg procesul de racordare la energie electica, oferind transparenta totala.

 Se ofera consultanta pe toate tipurile de lucrari electrice de la eliberari amplasament, racordari imobile, ansamble de locuinte, procedura prosumator, schimbari titulari contracte de furnizare a energiei electrice, obtinere avize de amplasament necesare emiterii Autorizatiei de construire s.a.m.d.

Ne poti apela de luni pâna vineri la numarul de telefon 021.9176 pentru o programare si oferta de pret. Îti stam la dispozitie oricând si pe adresa de email office@mastergaz.ro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.