Ghidul Serviciilor
Master Gaz - Instalatii Gaze, Termice, Electrice Bucuresti
inapoi la firma 692 vizite
Poza Instalatii Electrice
Foto

Pentru siguranta clientilor nostri, efectuam verificarile temeinic pentru orice fel de sistem sau instalatie electrica pe care o aveti.

Verificarea PRAM este o masura de siguranta a instalatiilor electrice. Motivul pentru care se efectueaza astfel de manopere, este pentru a determina calitatea protectiei care se efectueaza prin punerea la pamânt a instalatiilor electrice (împamântarea), dar si a sistemului care asigura protectia instalatiei si cladirii în situatiile de descarcari electrice atmosferice (paratraznet).

O astfel de verificare PRAM este singura metoda prin care se pot depista nereguli în ceea ce priveste functionarea instalatiilor electrice.

Verificarea PRAM se realizeaza exclusiv de catre electricientii autorizati ANRE, printre care ne numaram si noi – Master Gaz, iar motivele pentru care aceasta este obligatorie sunt:

Care sunt masuratorile PRAM supuse inspectiei tehnice?

Printre masuratorile obligatorii, se numara si:

Când se efectueaza verificarea PRAM?

Sunt doua situatii când se face aceasta verificare PRAM, dupa cum urmeaza:

Ce cuprinde un raport PRAM?

Certificatul sau buletinul care se ofera în urma verificarii PRAM, cuprinde informatii legate de:

În baza unui contract de prestari servicii, echipa MasterGaz de electricieni autorizati ANRE, se va ocupa de proiectarea si organizarea, dar si implementarea operatiunilor de masurare si emitere buletin PRAM.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.