Ghidul Serviciilor
Master Gaz - Instalatii Gaze, Termice, Electrice Bucuresti
inapoi la firma 692 vizite
Poza Instalatii sanitare
Foto

Echipa MasterGaz va sta la dispozitie cu o echipa organizata si profesionista, care ofera servicii de calitate si eficiente în materie de proiectare, instalare si reparatii pentru instalatiile sanitare.

Apelati cu încredere! Suntem pregatiti cu o echipa specializata, gata oricând sa va oferim serviciile la un standard de calitate ridicat.

Instalatii de alimentare cu apa

Suntem aici sa executam instalatii de alimentare cu apa, pentru diferite tipuri de cladiri: case, vile, imobile mari, folosind tehnologii moderne si materiale de calitate. Alimentarile cu apa pot fi de la: reteaua de alimentare a orasului, puturi proprii si retele de incinta.

Instalatii de canalizare menajera si pluviala

Echipa MasterGaz foloseste teava de canalizare PVC-KG pentru executarea instalatiilor de canalizare a apei menajere si pluviale pentru diferite imobile, dar si tuburi de beton sau ceramica, teava de polietilena cu mufe electrosudabile.

Sisteme de drenaj

Pentru situatiile în care exista apa pe suprafetele cladirilor sau diferite suprafete din zona cladirlor, echipa MasterGaz intervine pentru executarea sistemelor de drenaj. Exemplu de astfel de situatii: scurgerile acoperisurilor, zapada care se topeste, izvoarele sezoniere.

Alimentari cu apa si canalizare pentru grupuri sanitare, bucatarii

Echipa MasterGaz executa aceste instalatii interioare, precum si montaje ale obiectelor sanitare: rezervoare WC îngropate, vase WC, lavoare, cadite de dus, cazi de baie, cadite cu jacuzzi, precum si obiecte sanitare din materiale ceramice, compozite.

Sisteme de tratare a apei

Cu ajutorul instalatiilor de acest fel, se trateaza apa de la robinet, în asa fel încât sa devina mai propice consumului uman. Executam astfel instalatii pentru tratarea apei folosita pentru uzul casnic, dar si pentru cel industrial. Întocmim astfel un buletin de analiza a apei, tocmai pentru a determina rezultatele si pentru a actiona în consecinta, în functie de necesitati si specificatiile aparute.

Prin urmare, echipa MasterGaz ofera servicii de instalatii sanitare complete, la preturi avantajoase, oriunde în Municipiul Bucuresti si în judetul Ilfov.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.