Ghidul Serviciilor
Master Gaz - Instalatii Gaze, Termice, Electrice Bucuresti
inapoi la firma 692 vizite
Poza Reabilitari si renovari
Foto

În prezent, consolidarile si renovarile de cladiri vechi au o cerere substantiala în lume. Pentru noi, aceste lucrari au un impact foarte mare si sunt cu adevarat provocari de la care nu ne dam înapoi.

Motivele pentru care proprietarii ajung sa reabiliteze sau sa renoveze aceste constructii sunt: de a le aduce în actualitate si de a le face functionale. Tehnicile folosite în trecut nu mai corespund cu cele de astazi, iar unele dintre ele nu au fost realizate pentru a functiona dupa nevoile de astazi.

Prin urmare, scopul tehnicilor de consolidare cu materiale compozite, obtinute pe baza de fibre de carbon – tesaturi si lamele, este acela de a spori rezistenta si de a obtine o buna functionare a elementelor din betonul armat. Astfel de tehnici sunt cele mai folosite la ora actuala, atât pentru lucrari de consolidare, cât si pentru cele de protejare a elementelor de constructii.

Printre cauzele care duc la consolidarea acestor structuri, se numara si:

Credem ca vechiul, alaturat tehnologiilor de astazi, ofera un rezultat unic, pe care proprietarii îl doresc si pe care noi reusim sa-l realizam.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.