Ghidul Serviciilor
Mastersclean - Servicii Profesionale De Curatenie Bucuresti-Ilfov
inapoi la firma 25 vizite
Poza Curatenie In Regim Hotelier
Foto
Masters Clean: Transformam Experientele de Sedere în Oaze Imaculate   Ne angajam sa transformam fiecare experienta de sedere într-o oaza imaculata de confort si igiena. Echipa noastra dedicata de profesionisti în curatenie este aici pentru a va oferi un mediu primitor si fara griji, astfel încât oaspetii dumneavoastra sa se bucure de o experienta de cazare de neuitat. Curatenie Zilnica Impecabila   Camere de Oaspeti: În fiecare zi, camerele vor fi curatate temeinic, cu schimbarea lenjeriei de pat, aspirarea si stergerea suprafetelor pentru a asigura un mediu proaspat si placut. Bai: Igienizare completa, inclusiv curatarea si dezinfectarea toaletei, a chiuvetei si a suprafetelor. Servicii Suplimentare de Curatenie  

 

Flexibilitate în Programare

 

 

Echipamente si Produse Profesionale

 

Echipa Profesionista si Prietenoasa    

 

Cu serviciile noastre de curatenie hoteliera, va asiguram ca fiecare oaspete va experimenta confortul si rafinamentul unui mediu curat si bine întretinut. Contactati-ne astazi pentru a discuta cum putem personaliza serviciile noastre în functie de specificul hotelului dumneavoastra.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.