Ghidul Serviciilor
Mattrix Automotive Systems Bucuresti - Solutii De Refrigerare Si Congelare
inapoi la firma 1247 vizite
Poza Refrigerare si congelare
Foto

Mattrix Automotive Systems va ofera gama completa de solutii de refrigerare si congelare, cu controlul automat al temperaturii, pentru autoutilitare mici si mijlocii, folosite la transportul alimentelor.

Sistemele instalate de noi sunt in conformitate cu normele Comunitatii Europene, si satisfac toate cerintele comunitare referitoare la transportul bunurilor

Gusturile si cererile clientilor s-au schimbat de-a lungul timpului. DIAVIAFRIGO este raspunsul ideal la cererile pietei, fiind proiectat pentru transportul in conditii de siguranta al alimentelor si bunurilor perisabile, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea sau gustul

DIAVIAFRIGO reprezinta o modalitate excelenta de satisfacere a clientilor , aparand, in acelasi timp, interesele distribuitorului. Datorita noii structuri modulare, Diavia Frigo Night & Day faciliteaza transportul bunurilor congelate sau refrigerate,,oferind un plus de siguranta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.