Ghidul Serviciilor
Mavis Universal, Domnesti / Ilfov - Mobila Clasica Si De Lux,mobila Din Lemn La Comanda
inapoi la firma 2232 vizite
Poza Mobila din lemn la comanda,
Foto

Mobila din lemn la comanda,

mobila clasica si mobila moderna, proiecte personalizate, mobilier de o calitate exceptionala, in stil clasic cu sculpturi ornamentale sau fara, si chiar modern, minimalist.

Doriti sa va mobilati casa cu mobila din lemn insa nu ati gasit mobilierul care sa se incadreze perfect in spatiul pe care il aveti la dispozitie si care sa fie intocmai pe gustul dumneavoastra?

Solutia o reprezinta mobila din lemn la comanda!

Cu ajutorul consultantilor Mavis proiectul mobilierului perfect devine realitate in 3 pasi simpli:

  • Stabilim impreuna o sedinta de consultanta la showroom-ul nostru* in care vom discuta toate detaliile legate de proiectul dumneavoastra, de la design si proiectare pana la productie si montaj. *Daca nu sunteti din Bucuresti, sedinta de consultanta se va desfasura telefonic.
  • Proiectul dumneavoastra se afla acum in etapa de executie. In aceasta etapa, un consultant va sta la dispozitie pentru orice intrebari sau solicitari si va va tine la curent in legatura cu evolutia   proiectului. 
  • Proiectul dumneavoastra este acum finalizat. Echipa Mavis asigura gratuit transportul si montajul mobilierului in locuinta dumneavoastra.
  • Materiale mobila din lemn la comanda:

    *combinate cu panouri furniruite

    Finisaje mobila din lemn la comanda:

    Cromatica mobila din lemn la comanda:

    Avantajele de care te bucuri alegand mobila din lemn masiv la comanda de la MAVIS:

     Scrieti-ne pe mavis@mavis.ro sau sunati-ne la 0723.872.201 pentru a stabili o sedinta de consultanta.Stefan va va raspunde in maximum 24 de ore!

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.