Ghidul Serviciilor
Maxmetal, Fabricare Echipamente Otel Brasov
inapoi la firma 1834 vizite
Poza Ambalaje Textile
Foto

In anul 2015, MAXMETAL a inaugurat o noua divizie de productie – Ambalaje Textile – specifica industriei automotive. Astfel, in atelierul nostru textil putem realiza compartimentari textile de diverse tipuri si dimensiuni, folosite la ambalarea si depozitarea componentelor auto. Acestea se confectioneaza din materiale speciale care le protejeaza impotriva zgarieturilor, deformarilor, socurilor mecanice si a prafului, apei sau impuritatilor.

Tesaturile textile folosite pot fi tratate special, astfel incat sa asigure impermeabilitatea, rezistenta la foc, rezistenta la abraziune sau chiar pot avea rol antistatic etc.

Principalele tesaturi pe care le utilizam la confectionarea ambalajelor textile sunt: polipropilena netesuta (TNT spunbond), tesatura PES, tesaturi cu rol antistatic, EVOLON, TYVEK, folie PVC simpla sau ranforsata cu tesatura textila, tesatura tip rafie.

Pentru ranforsarea ambalajelor textile se utilizeaza repere din otel sau din diverse materiale plastice (policarbonat compact, polipropilena celulara, polietilena etc).

Principalele tipuri de ambalaje textile pe care le putem confectiona sunt:

Flexibilitatea echipei de productie, tehnologia de prelucrare, precum si experienta ne recomanda pentru realizarea oricarui proiect de Ambalaj Textil, indiferent de nivelul de complexitate al acestuia! De aceea, nu ezitati sa ne contactati pentru a solicita o oferta de pret sau alte detalii tehnice!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.