Ghidul Serviciilor
Maxmetal, Fabricare Echipamente Otel Brasov
inapoi la firma 1834 vizite
Poza Containere Metalice
Foto
Foto

Rackuri pentru anvelope – reprezinta o solutie excelenta pentru depozitarea a numeroase tipuri de anvelope (de diverse dimensiuni si specificatii) atat in interior (hala industriala), cat si in exterior. Cu ajutor acestor ambalaje, optimizarea spatiului de depozitare se face nu doar pe orizontala, cat si pe verticala, prin posibilitatea stivuirii a cate 3 astfel de ambalaje. In plus, acestea au o structura robusta, care le asigura utilizarea pe parcursul mai multor cicluri de exploatare, ajutand astfel la reducerea pe termen lung a costurilor cu ambalarea si manipularea.

In ultimii ani, MAXMETAL a proiectat si fabricat numeroase modele de rackuri pentru anvelope atat pentru producatorii de anvelope, cat si pentru distribuitorii acestora. Astfel, am putut oferi solutii constructive pentru o gama variata de anvelope prin fabricarea unor ambalaje standard, insa am modelat si o serie de ambalaje specifice, adaptate nevoilor clientilor nostri, prin care ne-am asigurat ca depozitarea si transportul anvelopelor se vor realiza in cel mai eficient si economic mod posibil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.