Ghidul Serviciilor
Mbp Tehnic Solutions - Reparatii / Service Centrale Termice Bucuresti
inapoi la firma 125 vizite
Poza Punere in Functiune Centrala Termica
Foto

Punere în Functiune Centrala Termica
Punerea în Functiune (P.I.F.) a centralei termice reprezinta operatiunea de prima pornire a acesteia, de reglaj si preluare în garantie cu efectuarea probelor de lucru în regim de încalzire si preparare apa calda menajera. În cadrul acestei interventii se face o verificare a conditiilor de montaj recomandate de producator, se verifica daca din punct de vedere legal sunt respectate normele în vigoare si se emite Autorizatia de Functionare.

La punerea în functiune a centralei termice se verifica, printre altele, corectitudinea racordarii centralei termice la instalatia de încalzire, apa rece, apa calda, gaz, energie electrica si la tubulatura de evacuare a gazelor de ardere si se efectueaza toate reglajele astfel încât sa se satisfaca cerintele de functionare în conditii de siguranta conform legilor si normativelor tehnice în vigoare.
 
ATENTIE
Admiterea Functionarii / Autorizatia ISCIR (AF) este obligatorie la punerea în functiune a centralei termice si va fi facturata suplimentar fata de costul de achizitie a echipamentului.
 
GARANTIA
Garantia centralei termice este conditionata de punerea în functiune (PIF) a acesteia si admiterea functionarii / Autorizatia ISCIR (AF).
În cazul în care se constata ca centrala nu îndeplineste conditiile de functionare conform normelor legale (este montata fara proiect de gaz, este într-o stare tehnica care va pune în pericol sanatatea sau viata etc.), Autorizatia ISCIR (AF) se va emite pe RESPINS, iar în raport se va consemna ca echipamentul va ramâne oprit pâna când se vor remedia toate neconformitatile constatate.
 
Acte necesare la P.I.F.
 Factura de achizitie a centralei termice
 Proiectul de gaz (în care pozitionarea pe plan a centralei termice sa corespunda cu pozitia de montaj în santier)
 Procesul verbal de punere în functiune a instalatiei de gaz
 Documentatia tehnica a centralei, care v-a fost data în momentul achizitiei
 Certificatul de garantie al centralei termice

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.