Ghidul Serviciilor
Mbp Tehnic Solutions - Reparatii / Service Centrale Termice Bucuresti
inapoi la firma 125 vizite
Poza Reparatii centrale termice
Foto

În cazul în care s-a stricat centrala termica sau considerati ca nu mai functioneaza ca atunci când ati achizitionat-o, puteti apela cu încredere la serviciul nostru de reparatii centrale termice.

Echipa noastra se va deplasa la adresa în care este instalata centrala termica, va constata defectul (daca exista), vi se va comunica motivul aparitiei acestuia pentru a evita aceasta situatie pe viitor daca este posibil si, desigur, costul final al reparatiei.
 
Garantie
Piesele de schimb folosite sunt originale si beneficiaza de garantie 12 luni, iar pentru manopera se acorda garantie de 3 luni.
 
Piese de schimb originale
Operatorii nostri de service dispun de un stoc mare de piese de schimb, astfel încât reparatiile se realizeaza, în 80% dintre cazuri, în cadrul unei singure interventii.
Ulterior reparatiei se vor efectua reglajele necesare specifice piesei înlocuite, astfel încât centrala sa functioneze în parametri normali. De asemenea, tehnicienii nostri vor efectua probe de functionare în regim de încalzire si preparare apa calda menajera.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.