Ghidul Serviciilor
M&c Business - Centre Profesionale De Copiat Chei Bucuresti
inapoi la firma 5439 vizite
Poza Copiere chei
Foto

Pentru ca ne preocupa siguranta dvs. si dorim sa va oferim produse de calitate superioara, detinem tehnologii de ultima generatie pentru copierea cheilor cu cip, executia lor fiind realizata pe loc.       Daca ti-ai pierdut toate cheile de la masina, noi putem sa iti copiem cheia doar cu codul electronic specificat in actele originale ale masinii.

Dispozitivele noastre asigura copierea cheilor pentru orice vehicul existent pe piata, indiferent de anul de fabricatie,

 

cu exceptia cheilor patentate.

Triax este dispozitivul cu ajutorul caruia se copiaza cheile auto laser si cheile amprenta.Avansata tehnologic garanteaza maximum de calitate si precizie in miscari datorita actiunii combinate de senzori si fotocelule.De asemenea, Triax contine un taietor unic ce poate fi folosit pentru gravarea aluminiului, otelului, alamei si a materialelor Ultralite. Un software specific dedicat permite o utilizare intuitivă şi face personalizarea usoara si imediata.

Unocode este o masina rapida, silentioasa, fiabila si usor de folosit ce asigura o excelenta copiere a cilindrilor de locuinte si a cheilor auto plane. Unocode este o masina de ultima generatie proiectata pentru a lucra, fie de sine statatoare sau cu un calculator personal.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.