Ghidul Serviciilor
Mda Terapii
inapoi la firma 448 vizite
Poza Theta Healing
Foto

Theta Healing este o tehnica antica de vindecare holistica, adusa in zilele noastre de o americanca nativ intuitivo-senzitiva, practicanta a medicinii naturiste, Vianna Stibal.

Theta Healing inseamna vindecare in unde cerebrale theta la nivel fizic, emotional, mental si spiritual.

Undele cerebrale sunt impulsurile electrice pe care creierul le produce permanent. Undele theta  se ating in mod normal dupa multe ore de meditatie si in timpul visului. Ele guverneaza atitudinile, convingerile si comportamentele noastre. Sunt intotdeauna creatoare, inspiratoare si

ThetaHealing aduce raspunsuri la multe intrebari, liniste si pace sufleteasca. Este o metoda care te ajuta sa fii in armonie cu ideea de bine suprem.

Starea Theta, este starea unde activitatea creierului scade pana aproape la momentul somnului, dar nu chiar. Theta este starea creierului unde magia se intampla. Theta aduce receptivitate crescuta, flashuri ce se asemana cu visele, inspiratie si amintiri de mult uitate. Theta poate aduce o stare profunda de meditatie, o senzatie de “plutire” datorata starii expansive, in Theta poti simti ca mintea ta se expandeaza dincolo de granitele corpului tau.

Undele Theta se intind intre 4 si 7 Hz.

Acest fapt, consimte conexiunea intre respectiva persoana si Energia Universala sau Sursa Creatoare, permitandu-i in acelasi timp sa devina co-creator si martor al unui proces de evolutie si  vindecare.

Theta Healing este un sistem puternic de autodezvoltare, educatie si constiinta aplicata, pentru oamenii care sunt pregatiti sa evolueze si sa creeze schimbari pozitive in vietile lor si ale celor din jur.

Toate convingerile si sentimentele tale iti creeaza viata pe care o ai acum si toate circumstantele ei de zi cu zi. Cand sinele tau autentic creeaza implinire, egoul creeaza bariere. Convingerile si sentimentele limitative din subconstient sunt responsabile de lipsa implinirii si a reusitei din orice aspect al vietii tale, incluzand: cariera, relatii, finante, scopul vietii, mediul familial si sanatatea fizica.

Theta Healing functioneaza instantaneu, transformand tiparele negative de gandire sau convingeri la toate nivelurile si in ADN, dandu-ti puterea de a-ti recrea viata exact asa cum doresti.

Theta Healing® este o tehnica, nu o religie, si nu este afiliata nici unei doctrine religioase. Este compatibila cu oricare din sistemele de credinta religioasa. Chiar daca nu esti sigur in ce crezi, Theta Healing® tot va functiona!

Theta Healing® se ocupa si cu vitalitatea si starea de sanatate a mintii, corpului si spiritului si poate avea rezultate uimitoare asupra oamenilor si lucrurilor din jurul tau, nu numai asupra ta.

Theta Healing® faciliteaza eliberarea tiparelor de gandire care te imbolnavesc, tipare care creaza bariere emotionale intre tine si prieteni sau membri ai familiei si te elibereaza de amintirile subtile care iti conduc viata la nivel subconstient. Pe masura ce mintea ta devine clara viata, ta va intra in armonie si vei avea din ce in ce mai multa putere personala si libertate. Problemele de ordin fizic (dureri, rani sau boli) sunt legate de starile emotionale.

Cu Theta Healing® se poate transforma orice zona din viata ta:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.