Ghidul Serviciilor
Mecanoplast - Fabrica Usi De Interior Din Lemn, Tautii Magheraus / Maramures
inapoi la firma 1632 vizite
Poza De ce usi de interior Mecanoplast?
Foto

Cu 22 de ani de experienta si cu ajutorul tehnologiei performante de care dispunem, va putem oferi adevarate opere de arta cu functionalitatea unei usi!

 

22 de ani de experientaDe 22 de ani activam in prelucrarea lemnului, cu o constanta in atentia pentru detalii, adoptand ultimele noutati in materie de tehnologie.

CalitateIncepand cu materialele folosite in constructia usilor si atentia la detalii, promitem sa utilizam in permanenta cele mai buna materiale si sa oferim usi de interior reziste, cu o durabilitate maxima.

GarantieOferim garantie 5 ani pentru toate usile de interior, cu certificat unic de garantie.

Usi cu personalitateFiecare usa este unica pentru noi. Pe fiecare usa produsa este stantat un cod unic, cu care identificam totul despre produs.

Fabricat in ROSuntem mandrii ca toate produsele noastre sunt 100% fabricate in Romania.

Stimati clienti,

Sunt Viorel Popp, fondatorul, proprietarul si managerul general al companiei Mecanoplast srl infiintata in anul 1991. Pe parcursul celor 19 ani de activitate neintrerupta in prelucrarea lemnului, colectivul firmei noastre a acumulat experienta in productia de usi de interior, mobilier din lemn masiv , pal melaminat si MDF, productivitatea de usi de interior ajungand in urma retehnologizarii liniei de productie la o capacitate de 100 de unitati in 8 ore.Echipamentele de productie de ultima ora, materiile prime atent selectionate precum si experienta indelungata a personalului de productie garanteaza realizarea unor produse de cea mai inalta calitate.

Eu impreuna cu echipa mea va invitam sa beneficiati de tehnologia si experienta noastra in productia de usi de interior, garantandu-va realizarea unor produse si servicii de inalta calitate, livrate prompt. Aceste principii sunt deasemenea aplicate si de catre dealerii nostri.

Pentru orice problema sau nelamurire privind produsele noastre va stam la dispozitie si va rugam sa ne contactati direct sau prin dealerii nostri .

Cu deosebita consideratie,Viorel Popp

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.