Ghidul Serviciilor
Clinica Medicala Medsport
inapoi la firma 7526 vizite
Poza Analize medicale
Foto

Clinica chirurgicala multidisciplinara de inalta performanta, realizata pe baza unui proiect romano-german. MEDSPORT – Clinica chirurgicala multidisciplinara de inalta performanta Centru de excelenta in ortopedie

Oferim o gama larga de analize medicale pentru ca acestea au un rol esential in stabilirea unui diagnostic corect dar si pentru a va oferi o mai buna si ampla viziune asupra starii dumneavoastra de sanatate. Medicii nostri va stau asadar la dispozitie cu informatii complete despre recoltare si prelucrarea analizelor. Acestea sunt instrumente eficiente de evaluare a starii de sanatate a oamenilor dar si demers obligatoriu in vederea unei interventii chirurgicale de succes.

Respectarea normelor de calitate internationala, preocuparea pentru acuratetea rezultatelor dar si rapiditatea procesarii fac parte din eforturile nostre permanente de a oferi servici medicale performante.

Analizele medicale sunt de mai multe tipuri:

Pentru o evaluare cât mai corecta este important ca, inainte cu 24 ore de recoltarea sângelui, sa avem un regim cât mai echilibrat energetic (consum minim de glucide, lipide, grasimi). Rezultatele analizelor medicale de laborator cu valori peste cele normale necesita investigaţii mai amanunţite pentru precizarea diagnosticului şi recomandarea unui tratament cât mai eficient şi, uneori, de scurta durata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.