Ghidul Serviciilor
Clinica Medicala Medsport
inapoi la firma 7526 vizite
Poza Ortopedie–artroscopie - traumatologie
Foto

Varf de lance al sistemului medical privat romanesc, clinica Medsport a devenit Centru de Excelenta in diagnosticarea si tratarea diverselor afectiuni ale aparatului locomotor, devenind unul dintre cele mai cunoscute centre de tratare a problemelor ortopedice, in special datorita tratamentului artroscopic al diferitelor afectiuni ale genunchiului. Intre timp, gama de servicii a fost largita in mod constant atat prin extinderea numarului de specialitati medicale cat si prin cresterea constanta a procedurilor si tratamentelor medicale oferite pacientilor sai.

In Clinica Medsport au fost efectuate peste 6000 de interventii chirurgicale, majoritatea asistate artroscopic, si au fost efectuate in premiera nationala unele procedee si tehnici medicale si chirurgicale precum reconstructia ligamentului patelo-femural medial prin procedeu Arthrex in luxatiile recidivante ale rotulei, cura disjunctiei acromio-claviculare prin procedeu Arthrex (AC Tightrope) sau terapia epidurala a herniilor de disc vertebrale.

Serviciile medicale ale clinicii Medsport, cele ortopedice in special, acopera toate etapele rezolvarii problemelor de sanatate a pacientilor, incepand cu investigarea si diagnosticarea afectiunii, continuand cu tratamentul acesteia si recuperarea, fiecare pas fiind desfasurat sub indrumarea specialistilor in domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.