Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Mediurg-Pitesti
inapoi la firma 6563 vizite
Poza Ambulanta
Foto

Transporturile medicalizate si nemedicalizate sunt efectuate ambulante tip A1/A2, B1/B2, C2. Diferenta dintre aceste tipuri de ambulante este realizata de echipaj si dotarile din interiorul ambulantei.

 

Transporturile medicale in interiorul tarii se fac la solicitarea beneficiarilor care pot fi:1. Casa Nationala de Asigurari Sanatate prin Serviciul 112;2. Persoane fizice cu domiciliul in Romania sau alte state europene, Asia, America, etc;3. Societati private de Asigurari;4. Societati Comerciale diverse;

De multe pacientii transportati de noi trebuie sa intre pe piste de aeroporturi pentru preluare in avioane medicalizate, elicoptere medicalizate, avioane comerciale de linie, etc.

 

Centrul Medical MEDIURG este in relatie contractual cu Casa Nationala de Asigurari care a contractat servicii de transport medical neasistat si consultatii de urgenta la domiciliu, conform legislatiei in vigoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.