Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Mediurg-Pitesti
inapoi la firma 6585 vizite
Poza Medicina sportiva
Foto
Foto

Cabinetul de MEDICINA SPORTIVA din cadrul Centrului Medical MEDIURG asigura urmatoarele servicii :

1.consultatii pentru verificarea starii de sanatate a sportivilor     2.consultatii pentru avizarea activitatii sportive 3.consultatii curente pentru sportivii cu probleme medicale. 4.asistenta medicala pentru competitiile sportive, în domeniile: fotbal, baschet, judo, gimnastica, karate, hochei, gimnastica, cu posibilitatea extinderii activitatii si catre alte discipline.

 

 

 

Activitatea de MEDICINA SPORTIVA se desfasoara la sediile cluburilor sportive beneficiare sau la Sala Sporturilor Victoria din Ploiesti, edificiu obisnuit cu prezenta ECHIPAJELOR MEDIURG la fiecare eveniment sportiv important.

Am pregatit de-a lungul anilor,atat in tara cat si in alte state europene (ITALIA, GRECIA, BULGARIA, GERMANIA) medici acreditati C.M.O. (Chief Medical Oficer) de catre FEDERATIA INTERNATIONALA DE MOTOCICLISM.

Echipajele medicale MEDIURG participa de multe ori la diverse activitati cultural-sportive la solicitarea unor autoritati locale sau a organizatorilor evenimentelor pentru a asigura rezolvarea competenta a urgentelor medico-chirurgicale care pot apare pe timpul desfasurarii activitatilor respective.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.