Ghidul Serviciilor
Medline, Facility Management Cluj Napoca
inapoi la firma 970 vizite
Poza Servicii profesionale de curatenie
Foto
Foto

Mai mult decât curatenie: un angajament de încredere

Oferim servicii de curatenie complete - de întretinere zilnica si generala - adaptate cerintelor clientilor. Folosim metode inovatoare, echipamente profesionale, solutii de calitate, ecologice si, mai presus de toate, suntem caracterizati de discretie si onestitate.

În permanenta punem accent pe tehnologie, detinem utilaje performante datorita carora calitatea serviciilor noastre este mereu înalta.

Raspundem fara ezitare provocarilor si gasim solutii adaptate fiecarui client. 

Pentru noi domeniul curateniei este o stiinta, care necesita specializare continua, perfectionare si aliniere cu tendintele internationale. De aceea, grija fata de mediu este una dintre preocuparile noastre actuale, careia îi acordam atentia cuvenita.

Serviciile noastre de curatenie au aplicabilitate în cladiri de birouri, locuinte personale si spatii industriale - pentru fiecare dintre aceste ramuri avem personal calificat, tehnici si utilaje specifice.

În cei 25 ani de activitate, ne-am diversificat serviciile iar în prezent acoperim întreaga plaja de servicii de curatenie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.