Ghidul Serviciilor
Medopatis Prod Impex
inapoi la firma 19478 vizite
Poza Produse cosmetice pe baza de plante
Pret: 0 EUR
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

SAMPON –GEL DE DUS

Cu Ulei de Canepa si Moringa 200 ml, Extract de Ceai verde, Nalba, Musetel, si Gel de Aloe vera

 

Indicat tuturor membrilor din familie, pentru pielea sensibila, samponul-dus curata delicat pielea corpului si parul. Sinergia dintre Uleiul de Canepa, Galbenele si Nalba, dau pielii elasticitate, morbidete, lasand-o proaspata si parfumata.

Parul va fi hranit pan la radacina firului facandu-l moale si fin.

Este adaptat tuturor tipurilor de par in special celui obosit, defibrat, opac.

Da parului elasticitate, volum si stralucire.

 

Ingrediente: Extract de Moringa, Ulei de Canepa, Nalba, Galbenele, Aloe Vera.

 

Mod de folosire: Aplicati-l pe suprafata parului si a corpului masand usor timp de cateva minute dupa care clatiti din abundenta. Pentru un rezultat optim aplicati de doua ori. Se recomanda folosirea acestui produs in mod frecvent pentru a beneficia de efectele sale.

 

CREMA DE FATA CU ULEI DE CANEPA SI MORINGA  75 ml

 

O crema speciala purificanta si regenerativa pentru ten. Combate si atenuiaza semnele oboselii din jurul ochilor datorita unei formule speciale foarte bogate in extracte vegetale.

 

Stimuleaza fuctiile cutaneice naturale intarziind aparitia micilor riduri.

 

Are proprietati antioxidante impiedicand formarea radicalilor liberi, previne iritatiile, ajuta epiderma sa reziste impotriva actiunilor nocive din atmosfera.

 

Extractul de Coada calului doneaza fermitate, netezire si vitalitate.

Tenul regenerat apare luminos, elastic, compact si bine hidratat.

 

Ingrediente: Ulei de Canepa, Proteine din Moringa, Unt de Shea, Ceai verde, Licuritia, Aloe Vera, Coada calului, Extract de macees, Centella asiatica.

 

Mod de folosire: Dupa o curatare prealabila a tenului aplicati crema pe fata, pe gat si decolreu cu masaje delicate. Se absoarbe foarte repede si nu ingrasa tenul.

 

CREMA DE MAINI SI UNGHII 75 ml

Cu ulei de Canepa si Moringa Glicerina vegetala, salvie, propolis, musetel, rusco, lamaie

 

Hranitoare, emolienta, calmanta, hidratanta si antioxidanta.

Pielea mainilor delicata trebuie sa fie protejata de frig, vant si soare pentru a nu o sensibiliza si mai mult.Aceasta crema bogata, cu o textura moale si valutata, eficace este indicata impotriva inrosirilor, mancarimilor si a exfolierii  pielii mainilor.

 

Proteinele plantei Moringa actioneaza asupra pielii ca o manusa

subtire impiedicand epiderama de a lua contact cu agentii externi daunatori.

 

Uleiul de canepa si Vitamina E mentin si ajuta la imbunatatirea si mentinerea starii naturale de hidratare a pielii in timp ce Extractul de musetel le confera proprietati emoliente si linistitoare.

Prezenta noului complex fitosterol de rapita face din aceasta crema si un tratament de intarire a unghiilor.

 

Ingrediente: Proteine de Moringa, Ulei de Canepa, Vitamina E, Extrat de musetel, Glicerina vegetala, Complex fitosterol de rapita, Salvie, Propolis, Rusco, Extract de lamiae.

 

Mod de folosire: Ori de cate ori este necesar aplicati o cantitate mica pe suprafata mainilor, masand usor, insistand si in jurul ungiilor. Inca de la primele aplicari, mana devine fina, delicata, moale si hidratata 

 

CREMA FLUIDA DE CORP

Cu Ulei de Canepa si Moringa 200 ml

 

O crema adaptata pielii delicate si sensibile cu actiune emolienta, hidratanta si restitutiva.

Uleiul de canepa si Untul de Shea da pielii elasticitate, nutritie protejand intrega suprafata a corpului.

Extractul de Aloe Vera si Esquiseto echilibreaza si tonifica. Licuritia si Papaya ajuta la prevenirea aparitiei petelor rosii.

 

Ingrediente: Ulei de Canepa, Protine de Moringa, Unt de shea, Aloe vera, Licuritia, Papaya.

 

Mod de folosire: Dupa o curatare in prealabila a corpului  aplicati crema fluida pe toata suprafata corpului completand astfel actiune igredientelor active continute in samponul sau gelul de dus di aceeasi linie.

Masati usor pana la completa absorbire.

 

GEL DE DUS – PILING RACORITOR – 200 ml

Cu Extract de Echinacea si Meliloto

 

Indicat tututor tipurilor de piele, un piling delicat cu actiune exfolianta. Elimina impuritatile si celulele moarte in profunzime facand pielea lucioasa si moale. O formula inovativa pe baza de Ceai alb si Extract de Bambus cu efect exfoliant, oxigenant si protectiv. Extractul de trifoi dezvolta o actiune de calmare si tonifiere iar prezenta extractului de Ginkgo Biloba ii da moliciune si elasticitate.

 

Ingrediente:  Extract de Echinacea, Extract de trifoi, Ginkgo Biloba, Proteine native de migdale, Passiflora, Matreata bradului, Extract de caise.

 

Mod de folosire:

Pentru a obtine rezultate optime se foloseste de cel putin 2/3 ori pe saptamana dar se poate folosi si in mod cotidian datorita actiunii sale superdelicate.

Dupa ce va udati putin pielea corpului, aplicati o cantitate mica de produs masand delicat dupa care clatiti din abundenta.

Racoreste si reimprospateaza tot corpul lasandu-l parfumat si proaspat.

Puteti exalta parfumul de Ceai alb cu apa de toaleta din aceeasi linie.

 

CREMA HIDRATANTA PENTRU CORP - 200 ml

2 in  1 cu Extract de Echinacea si Trifoi

 

Este un preparat nou conceput. Este un produs 2 in 1 care spala si hidrateaza in acelasi timp cu propriatati emoliente, substituie crema hidratanta de corp.Ideala pentru cei grabiti si care nu au timp sa foloseasca o crema dupa un dus dar vor sa aiba o piele fina si moale.Extractul de Echinacea intarzie efectul de imbatranire prematura a pielii respectand structura naturala a pielii sensibile. Extractul e trifoi calmeaza si tonifica in timp ce Ginkgo Biloba face pielea moale si elastica.

 

Ingrediente: Extract de Echinacea, Meliloto, Ginkgo biloba, Proteine native de migdale, Passiflora, Matreata bradului, Extractul de caise.

 

Mod de folosire: Se poate folosi pentru dus sau baie masand cateva minute dupa care clatiti. Puterea de curatare impreuna cu actiunea hidratanta si echilibranta lasa pielea corpului male si matasoasa. Pentru o mai buna actiune sa recomanda aplicarea ei inainte de intrare sub dus sau in cada dupa care reluati aplicarea si in timpul dusului. Parfumul placut a ceaiului alb din continut, il puteti exalta daca aplicati dupa dus sau baie apa de toaleta din aceeasi linie.

 

APA HIDRATANTA DIN CEAI ALB - 150 ml

Cu Extract de Echinacea si Ceai Alb

 

Apa de toaleta  hidratanta parfumata din Ceai alb cu caracteristici de hranire si de hidratare a pielii. Un gest de buna dispozitie care va va urmari pe tot parcursul zilei, un acord intre armonie, puritate si senzualitate. Adaptata dupa baie sau dus, o alternativa a cremei pentru corp dedicata femeilor foarte ocupate si cu putin timp disponibil.

Nu contine alcool iar parfumarea nu contine ingrediente sintetice alergice.

 

Ingrediente: Extract de Echinacea si Meliloto.

 

Mod de folosire: Vaporizati pe tot corpul in orice moment al zilei. Se absoarbe foarte usor.

 

CREMA  HIDRATANTA - 200 ml

2 in 1 cu extract de Echinacea si Meliloto

 

Este o crema inovativa. Un produs 2 in 1 spala si hidrateaza in acelai timp, cu proprietati emoliente, inlocuieste crema hidratanta de corp.

Este ideala pentru cei grabiti care nu au timp sa foloseasca crema hidratanta dupa dus dar doresc sa aiba o piele moale si catifelata.

Extarctul de Echinacea lupta impotriva imbatranirii precoce a epidermei.

Extractul de Meliloto dezvolta o functie de intindere si reimprospatare in timp ce Extrctul de Ginkgo Biloba daruieste pielii moliciune si elasticitatea.

 

Ingrediente: Extract de Echinacea, Trifoi, Ginkgo biloba, Proteine native de migdale, Passiflora, Usnea barbata(matreata bradului), Extract de caise.

 

Mod de folosire: se recomanda a fi folosita in timpul efectuarii dusului sau a baii, masand usor cateva minute dupa care se clateste. Actioneaza curatand pielea, hidratand-o si echilibrand procesul natural al pielii. Lasa pielea moale si prospata.

 

CREMA DE CORP EMOLIENTA, RELAXANTA - 200 ml

Cu extract de Nalba si Tilio

 

Ideala pentru utilizarea cotidiana dupa dus sau baie datorita proprietatilor sale emoliente, protective si elasticizare. Este indicata pentru pielea uscata, iritata si inrosita. Cu un efect optim de hranire datorita untului de Shea, care actioneaza asupra pielii protejand-o de imbatranirea precoce, tonificand-o si redandu-i echilibrul natural.

Lasa pielea neteda ca matasea.

 

Ingrediente: Extract de Nalba, Tiglio, Musetel, Galbenele, Pducel, Ulei essential de Musetel, Melissa, Proteine originale de igdale, Unt de Karite.

 

Mod de folosire: Dupa dus sau baie aplicati o cantitate mica de crema masand usor pana la completa absorbire.

 

GEL DE DUS – 200 ml

Cu Extract de Nalba de padure si Tilio

 

Fomulata cu ingrediente selectionate pentru delicatetea lor provenite din lumea vegetala, acest produs poate fi folosit de catre intreaga familie. Curata, improspateaza, intinde, hidrateaza, hraneste pielea lasand-o perfect curata, parfumata si cu o stare de placere si bunadispozitie.

 

Ingrediente: Extract de nalba, Tilio, Musetel, Galbenele, Paducel, Ulei essential de Musetel, Proteine native din migdale. 

 

Mod de folosire: Varsati o cantitate mica de produs in apa in care faceti baie sau pe spugniera pentru a obtine o spuma moale. Masati delicat toata suprafata corpului dupa care clatiti cu apa calduta

 

GEL DE DUS STIMULANT SI REVIGORANT – 200 ml

Cu Extract de Fiordaliso si extract de ovaz

 

Gel stimulant si regenerant la nivel de celule, hidrateaza in profunzime epiderma, reechilibreaza si revitalizeaza corpul si mintea.

Permite o delicata curatare a pielii datorita extractului de Fiordaliso si hidratare chiar si pielii uscate datorita prezentei Ginsengului.

Actiunea intensa data de prezenta extractului de ovaz imbinata cu cea a Mimozei, daruiesc epidermei moliciune, fermete si purificare chiar si pielii foarte sensibile si delicate. Proteinele native de  migdale lupta impotriva imbatranirii cutaneice precoce.

 

Ingrediente: Extract de Fiordaliso, Ovaz, Ginseng, Mimoza, Proteine native de migdale.

 

Mod de folosire: Varsati o cantitate mica de produs in apa de baie sau pe burete si masati delicat dupa care clatiti din abundenta cu apa calduta

 

CREMA DE CORP CU FIORDALISO SI OVAZ - 200 ml

Stimulenta si revitalizanta!

 

O concentratie elevata de ingrediente active face din aceasta crema extraordinara si eficienta in hidratarea in profunzime a pielii tinand departe aparitia semnelor timpului.

 

Vitaminele formeaza un complex indispensabil pentru combaterea ariditatii cutaneice.

 

Extractul de ovaz, datorita proprietatilor sale emoliente si lenitive lasa pielea moale, intinsa si hidratata pe durata intregii zile.

Prezenta Ginseng-ului stimuleaza, hraneste, intinde tonifica pielea.

 

Ingrediente: Extract de Fiordaliso, Ovaz, Ginseng, Mimoza, Unt de Shea, Vitamina A, Vitamina E, Proteine ntive de migdale.

 

Mod de folosire: Dupa baie sau dus aplicati o cantitate mica pe suprafata corpului masand usor pana la completa absorbire.

 

 

GEL DE DUS PENTRU FERMITATE SI TONIFIERE – 200 ml

Cu Extract de Mirtillo negru si Edera

 

O formula cu ingrediente atent selectionate pentru eficienta si delicatetea lor, asigura o perfecta curatare a pielii. Datorita actiunii particulare a extractului de Edera impreuna cu Mirtillo negru, ajuta in mentinerea pielii ferme si compacte, eliminand starile de tensiune si inflamatiile cutaneice.

 

Uleiurile esentiale de Rosmarin(stimulante si purificatoare) si Menta( tonifianta si racoritoare) confera corpului energie vitala si  regasirea echilibrului dintre minte si corp.

 

Prezenta Castanului porcesc cu proprietati antioxidante, calmeaza si da fermete pielii. Proteinele native de migdale lupta impotriva imbatranirii precoce cutaneice, curata foarte bine pielea hidratand-o in acelasi timp.

 

Ingrediente: Extractul de Mirtilo negru, Extractul de edera, Castanul porcesc(Ippocastano), Ulei esential de rosmarin, Menta, Proteine native de migdale.

 

Mod de folosire: Aplicati o cantitate mica de produs pe buretele de baie atat cat sa obtineti o spuma usoara. Masati delicat toata suprafata corpului dupa care clatiti cu apa calduta.

 

Produsele nu contin Parabeni, Sles si Ogm!

 

Cautam societati importatoare de produse cosmetice pentru incheiere de contracte de distributie directa pe piata romaneasca!

 

Conditiile din contract se vor discuta cu societatile interesate!

 

Preturi de producator!

 

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.