Ghidul Serviciilor
Medopatis Prod Impex
inapoi la firma 19481 vizite
Poza Produse profesionale pentru saloane
Pret: 0 EUR
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Linia de produse profesionale dedicate ingrijirii parului ''NUANCE'', cea mai eleganta dintre toate liniile, Punti di Vista Hair & Body Care ofera solutii diverse pentru o colorare de calitate a tuturor tipurilor de par:

 

Vopsea-crema profesionala, un tratament pe baza de ceramide pentru o colorare decisiva si stabila cu reflexe splendide de o luminozitate intensa si de lunga durata.

 

Vopsea-sampon un derivat al produselor profesionale, a carei formula speciala permite protejarea si reconditionarea parul in timp ce-l vopseste.

 

Noua Vopsea Oil Concept - o vopsea fara amoniac, un sistem de colorare pe baza de ulei de masline si ceai alb. Vopseste, da luminozitate si protejeaza in acelasi timp.

 

Produselor pentru colorare se adauga produsele tehnice ca: emulsiile oxidante, in varii volume si formate si pulberi decoloranti non volatili.

 

Linia After Color din gama Nuance, trei diverse tratamente sampoane si masti:

Tratament dupa colorare pentru fixarea culorii si restituirea vitalitatii parului.

Tratament multifunctional pe baza de maduva de bambus si placenta pentru liminarea surplusului de vopsea si hranirea parului defibrat si fragil.

Tratament restructurant pentru restabilirea hidratarii naturale, prospetimii si luminozitatii parului uscat.

 

Linia Styling are in continut o gama variata de produse pentru coafuri:

Spuma fixativ, Lac fixativ, Geluri, Noua ceara perlata, Lapte pentru intins parul, Doua tipuri de cristale lichide pe baza de seminte de in pentru protejarea parului.

 

Linia Sun Care - produse protective impotriva razelor solare, sampoane, masti si uleiuri protective.

 

SC. PUNTI DI VISTA garanteaza produse de inalta calitate, asistenta continua prin agentia noastra, dar in special ofera cele mai mici preturi unui importator pentru piata romaneasca, ceea ce in aceasta perioada de criza reprezinta SIGURANTA SI INCREDERE.

 

Produse de inalta calitate!!

Preturi de producator foarte accesibile!!!

 

Ne adresam societatilor importatoare de produse beauty  pentru comenzi directe sau pentru incheirere de contracte pe termen lung!

 

Contactati-ne si va vom detalia avantajele parteneriatului cu noi!!

 

Conditiile de contract se stabilesc impreuna cu cei interesati!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.