Ghidul Serviciilor
Megaconstruct - Furnizare Si Executie Instalatii Gaze Naturale, Bucuresti
inapoi la firma 1546 vizite
Poza Despre noi
Foto

MEGACONSTRUCT S.A. este una dintre companiile importante pe piata romaneasca ce activeaza in domeniul gazelor naturale, desfasurand activitati de furnizare si distribu?ie a gazelor naturale, proiectare si execu?ie a sistemelor de distributie si instalatiilor de utilizare, precum si alte servicii conexe sectorului gazelor naturale. Megaconstruct S.A. este concesionara serviciului public de distributie a gazelor naturale intr-un numar de peste 21 de comune din 7 judete. Societatea isi desfasoara activitatea in baza licentelor si autorizatiilor eliberate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE):

 

MEGACONSTRUCT S.A. are in vedere in permanenta asigurarea cu echipamente moderne, de ultima generatie, a proceselor de lucru in executie si exploatare in activitatea de distributie si furnizare a gazelor naturale, fapt ce asigura o productivitate ridicata in conditiile respectarii normelor de securitate a muncii si de protectie a mediului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.