Ghidul Serviciilor
Meiser Romania, Gratare Si Scari Metalice Oradea
inapoi la firma 1452 vizite
Poza Gratare Metalice
Foto

Gratarele metalice sunt suprafete plane pe care se poate circula.   Sunt realizate prin asamblarea benzii de otel, în pozitie verticala si paralela, intr-o structura stabila prin presare si sudare.

Gratarele metalice au un raport bun intre calitatile statice si greutatea proprie, au cost redus, se monteaza usor, permit trecerea aerului, a luminii si a apei.

În acelasi timp, prin folosirea gratarelor metalice, arhitectii si inginerii ajung la solutii tehnice si arhitecturale simple si surprinzatoare.

Gratarele metalice sunt compuse din elemente portante, elemente secundare si elemente de contur. 

Elementele portante sunt fâsii de platbanda  in pozitie verticala , dispuse paralel una fata de urmatoarele .  Acestea determina calitatile statice gratarului.

Elementele secundare sunt în functie de tipul gratarului, fâsii de platbanda sau bara patrata torata, dispuse prin presare, sudare, perpendicular pe elementele portante.

Elementul de contur este o fâsie de platbanda sudata pe marginile gratarului.

Distributia ochiurilor este de la 11.1x11.1 la 66.6x66.6.

Gratarele Meiser sunt executate din otel carbon zincate termic, otel inox si aluminiu, conform DIN 24537 si DIN 1072 si zincate termic conform SR EN ISO 1461.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.