Ghidul Serviciilor
Meitner Tours
inapoi la firma 455 vizite
Poza Bilete de avion
Foto

Biletele de avion se emit pe loc pentru orice companie aeriana si pentru orice destinatie, comision 0% (avem aceleasi tarife ca si companiile aeriene). Tarifele variaza in functie de perioada de sejur, varsta si alte conditii concrete de calatorie. Pentru fiecare tarif exista un numar de locuri limitat. Prezentarea pasagerilor la aeroport este obligatorie cu cel putin 2 ore inaintea orei de decolare. Intarzierile pot duce la imposibilitatea de a calatori conform planificarii dumneavoastra.

Recomandam  reconfirmarea  rezervarii  pentru  intoarcere  prin  contactarea  companiei aeriene  care opereaza zborul la sediul  acesteia din tara in care va aflati,  pentru a va informa  daca au aparut modificari in orarul de zbor. Va rugam sa va informati din timp inainte de emiterea biletelor despre conditiile de rambursare si de modificare a datelor de calatorie.  Pe site,  este  prezentata numai o mica parte din oferta noastra.  Pentru alte destinatii si mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati !

MEITNER TOURS va doreste un zbor placut !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.