Ghidul Serviciilor
Mercrim D&d, Servicii De Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare Brasov
inapoi la firma 1514 vizite
Poza Servicii de dezinfectie
Foto

Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetative ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile.

 Dezinfectia are un rol foarte important, intrucat germenii patogeni constituie un permanent pericol de boli si pierderi ecomomice. Acestia sunt un permanent focar de boli infectioase si parazitare, atat la om cat si la animale, fiind necesare masuri de prevenire si combatere. Astfel, dezinfectia este de foua felurii

»  profilactica (preventiva), avand ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie microbismul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor;

»  terapeutica (de combatere), avand ca scop combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.